MrOffice firma sprzątająca traktuje każde zlecenia z należytym szacunkiem i wdzięcznością. Z tego powodu nie możemy pozwolić sobie na to, by nasze działania w jakikolwiek sposób mogły zagrażać innym osobom. Podczas sprzątania hal i magazynów, w których mamy do czynienia z produktami spożywczymi korzystamy ze sprawdzonych technologii wieloletniego doświadczenia.
HACCP to System Analizy Zagrożeń I Krytycznych Punktów Kontrolnych, a jego zadaniem jest dbanie o bezpieczeństwo żywności. Dlaczego jego rola jest tak ważna? Żywności zagraża wiele czynników – chemicznych, biologicznych, fizycznych. Skład produktów, których zazwyczaj się używa w trakcie sprzątania powierzchni hal i magazynów stwarza realne zagrożenie i dla nas samych i dla wszystkiego dookoła – w tym żywności.
Proponujemy kompleksowe rozwiązania, w oparciu o wiedzę, profesjonalny park technologiczny i przeszkolony personel. Sprzątanie hal i magazynów zostaw to nam, zajmiemy się wszystkim!